جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند
سرخط خبرها

دولت به‌دنبال احداث مسکن یک‌طبقه حیاط‌دار| تعیین‌تکلیف واحد‌های باقیمانده مسکن مهر تا پایان ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۱۳۳۴۶۵
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
دولت به‌دنبال احداث مسکن یک‌طبقه حیاط‌دار| تعیین‌تکلیف واحد‌های باقیمانده مسکن مهر تا پایان ۱۴۰۱
جلسه شورای مسکن استان‌های خراسان‌شمالی، همدان، گلستان و کرمان با بررسی وضعیت اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تکمیل واحد‌های باقیمانده مسکن مهر با حضور معاون مسکن و ساختمان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با حضور هادی عباسی‌اصل معاون وزیر راه و شهرسازی و قائم‌مقام وزیر در طرح نهضت ملی مسکن، علیرضا فخاری مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، جعفری مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید، خادمیان سرپرست دفتر پایش طرح‌ریزی و طرح‌های مسکن، نوروزی سرپرست دفتر اقتصاد مسکن، مدیران کل راه و شهرسازی برخی استان‌ها، جلسه شورای مسکن استان‌های خراسان‌شمالی، کرمان، همدان و گلستان برگزار شد. در این نشست عملکرد ادارات کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در موضوع پروژه‌های باقیمانده مسکن مهر و پروژه‌های در دست اجرای نهضت ملی مسکن مورد بررسی قرار گرفت.

هادی عباسی‌اصل معاون وزیر راه و شهرسازی در این نشست ضمن تاکید بر اینکه اجرای مسکن محرومان در ارتفاع محقق نمی‌شود، گفت: برنامه و سیاست دولت سیزدهم در احداث مسکن به ویژه در شهر‌هایی که اراضی وجود دارد مسکن یک طبقه حیاط‌دار است.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح نهضت ملی مسکن خواستار رفع برخی از مشکلات احداث مسکن با توجه به قوانین موجود از جمله قانون ساماندهی و قانون جهش تولید مسکن شد.

وی ظرفیت قوانین موجود را ظرفیتی مناسب برای حل مشکلات برشمرد.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بخشی از سخنان خود با مدیران کل راه و شهرسازی استان‌های حاضر در  جلسه اعلام کرد: مدیران راه و شهرسازی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن از ظرفیت اراضی واقع در روستا‌ها در توافق با بنیاد مسکن استفاده کنند.

عباسی‌اصل بر تعیین‌تکلیف و فروش اقساطی واحد‌های باقیمانده مسکن مهر در سراسر کشور تا پایان سال تاکید کرد.

در این نشست ضمن بررسی موضوعات، مقرر شد تا در استان‌های خراسان شمالی، کرمان، همدان و گلستان حدود ۱۲ هزار واحد مسکن مهر اعم از ۹۹ ساله و خودمالکی که فروش اقساطی نشده از روش‌های مختلف فروش اقساطی شود.

همچنین مقرر شد تا ادارات کل راه و شهرسازی استان‌های خراسان شمالی، کرمان، همدان و گلستان نسبت به شناسایی اراضی سایر دستگاه‌ها اقدام کنند. در عین حال، تاکید شد ادارت کل راه و شهرسازی استان، موضوع تامین خدمات زیربنایی پروژه‌های باقیمانده مسکن مهر و نهضت ملی مسکن را از دستگاه‌های خدمات رسان پیگیری کنند و مشکلات خود را در زمینه آب، فاضلاب و برق به دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن گزارش کنند.

در این جلسه همچنین مقرر شد تا در شهر‌هایی که اراضی به اندازه کافی موجود نیست الحاق به محدوده در استان‌ها پیگیری شود. مقرر شد تا ادارات کل راه و شهرسازی موضوع معرفی پروژه‌های خودمالک که در سامانه به ثبت رسیده است را پیگیری و در جلسات شورای مسکن استان مشکلات و عدم همکاری بانک‌ها در تامین تسهیلات را با کمک استانداران استان‌ها حل و فصل کنند.

در این نشست همچنین استان‌ها به ارایه گزارشی از وضعیت خود پرداختند. در استان خراسان شمالی، ۹ هزار و ۶۳۳ واحد زمین ۹۹ ساله تعریف شده است. ۹۴۷ واحد در بافت فرسوده، ۵۴۴ واحد نیرو‌های مسلح، ۲ هزار و ۷۵ واحد خودمالکی و ۵ هزار و ۴۹۳ واحد مسکن روستایی نیز در این استان تسهیلات گرفتند.

در استان کرمان ۲۶ هزار و ۳۶۶ واحد زمین ۹۹ ساله تعریف شده است. یکهزار و ۲۲۱ واحد در بافت فرسوده، ۵ هزار و ۷۹۶ واحد نیرو‌های مسلح، ۳ هزار و ۹۱ واحد خودمالکی، ۱۲ هزار و ۳۶۱ واحد مسکن روستایی تسهیلات گرفتند.  

در استان گلستان، تعداد ۴ هزار و ۷۹۷ واحد زمین اجاره ۹۹ ساله تعریف شده است. یکهزار و ۸۷۶ واحد بافت فرسوده، ۵۱۲ واحد نیرو‌های مسلح، ۲ هزار و ۵۸۸ واحد خودمالکی، ۷ هزار و ۷۷۷ واحد نیز مسکن روستایی تسهیلات گرفتند. در استان همدان نیز ۳ هزار و ۵۲۲ واحد زمین اجاره ۹۹ ساله تعرفی شده است. ۲ هزار و ۴۷۴ واحد بافت فرسوده،۵۴۵ واحد نیرو‌های مسلح، یکهزار و ۳۶۶ واحد خودمالکی و ۸ هزار و ۸۹۶ واحد روستایی تسهیلات دریافت کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->